Go Swiss Drive

Go Swiss Drive,

is een gepatenteerd E-aandrijfsysteem uit Zwitserland. De naafmotor, een echte krachtpatser is van het type gelijkstroommotor die krachtgestuurd is. Dus, hoe harder je trapt, hoe sterker hij ondersteunt. Dat voelt fijn want je kunt de snelheid controleren en op gevoel doseren.

De motor is trillingsvrij en bijzonder stil, de stilste van dit moment. De bijbehorende accu van 555 Wh hoort ook onder de krachtigste accu's op de markt. Het (evo) display heeft een kleurenscherm en voorziet je van alle mogelijke informatie. Kracht en snelheidssensoren zitten niet overal los gemonteerd op de fiets maar netjes en beschermd ingebouwd in de motor.

Een heel belangrijk voordeel van deze achterwiel-naafmotor is dat hij de aandrijflijn niet extra belast maar juist meehelpt, zodat riem of ketting meer kilometers meegaan dan normaal. Fiets je in de bergen, dan gebruik je deze motor bij afdalingen tevens als extra (motor)rem én generator om de accu bij te laden.

De motor kan voorzien worden van een cassette, tandwiel of riem-poelie. De combinatie met een Pinion tandwielbak is wel de allermooiste.

Nieuwsgierig naar hoe dat fietst ? Hij(zij) staat in onze winkel en is klaar voor een testrit.(graag even bellen voor beschikbaarheid)