over ons…

Welkom in onze (vakantie)fietsspeciaalzaak aan de Lyceumstraat 1 in Oldenzaal.

Centraal gelegen tussen binnenstad en station, beiden binnen 5 minuten loopafstand. Parkeermogelijkheid is er direct bij de winkel.

In onze fietsspeciaalzaak proberen we zoveel mogelijk rust, overzicht en beleving te creëren. Alle fietsen zijn goed te bereiken en te bewonderen. De werkplaats is open, geïntegreerd in de winkel en zelfs de reparatiefietsen staan bij ons altijd droog onder dak.
Ons huidige team bestaat uit Jos en Anita (eigenaars) , zoon Robert (1e fietstechnicus), Ties (parttime-hulp) en Marnick (aankomend technicus),)een echt familiebedrijf dus waarin ieder van ons direct verantwoordelijk is voor het succes van de onderneming.

Mochten we u onverhoopt niet direct te woord kunnen staan is er altijd de koffiehoek, met mooie reislectuur, die inmiddels gegroeid is tot een meeting-point van enthousiaste fietsers die wel eens van gedachten willen wisselen over hun gezonde hobby en op de hoogte willen blijven van nieuwe ontwikkelingen. Een interessante tussenstop tijdens één van de mooie fietstochten rond het landelijk gelegen Oldenzaal.

Wij zijn in de regio al meer dan 12 jaar bekend als betrouwbare partner in duurzaam en sportief fietsen. Met name het trekking- en vakantiesegment voert bij ons al heel lang de boventoon. Er zijn zeer veel soorten goed functionerende fietsen te koop maar bijna altijd ontbreekt het aan karakter, emotie of duurzaamheid. Daarom hebben wij gekozen voor merken die dat wél allemaal hebben zoals: SANTOS, TOUT TERRAIN, KTM, FLYER,  GIANT en DUTCH-ID.

Bij duurzame fietsen horen natuurlijk ook duurzame accessoires zoals het tassenmerk ORTLIEB, zadels van BROOKS, UEBLER fietsdragers, een functionele kledinglijn én de betere fiets/wandelschoen van GIRO, we hebben het allemaal.

Natuurlijk overbodig om te vermelden; wij zijn ingericht en opgeleid voor werkzaamheden aan alle soorten fietsen en aandrijvingen zoals ook de Rohloff, Pinion en Gates Carbonbelt. Onze kennis van elektrische aandrijvingen wordt elk jaar opgefrist en bijgewerkt, dit geldt o.a. Voor Panasonic, Yamaha, Bosch en Shimano.