Reparaties,

aan je fiets wil je natuurlijk zo min mogelijk, daarvoor heb je voor zo'n onderhoudsvriendelijke en oersterke vakantiefiets gekozen, maar uitsluiten kun je natuurlijk niet alles. Mocht het onvoorziene met "onze" fietsen toch gebeuren zullen we alles in het werk stellen om jou zo snel mogelijk weer mobiel te krijgen.

Reparaties aan jouw fiets worden altijd uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs, vaak geassisteerd door een leerling om ook in de toekomst verzekerd te zijn van technische kennis.

Onderhoud,

is nodig aan alles wat draait, beweegt of aan andere slopende elementen onderhevig is. Dus ook jouw fiets. We hanteren verschillende schappelijke tarieven voor verschillende soorten onderhoud. Om elke klant en elke fiets  alle aandacht te geven, doen we het onderhoud het liefst op afspraak.

Wil je zonder zorgen op vakantie, met nog een laatste check ? dan kan dat altijd op korte termijn. Ook als de fiets in "winterstalling" moet, of juist de winter met zo min mogelijk schade moet overleven, hebben wij de gepaste behandeling. Echt onderhoud is "preventief " en dient ervoor om problemen en hoge kosten te voorkomen en niet, zoals de meeste mensen denken, om de inmiddels geleden schade te verhelpen.

Onderdelen

Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen, tenzij anders overlegd.