Santos custombuilt

 Santos custombuilt fietsen uit Nieuw-Vennep

Santos, een Nederlands bedrijf met 20 medewerkers dat al zijn ideeën en ontwikkelingen baseert op de ervaringen van echte fietsliefhebbers en wereldreizigers. De basis was/is de oersterke en legendarische Travelmaster die doorontwikkeld is vanuit een mountainbike. Ondertussen zijn er verschillende varianten, allen multi-inzetbaar maar toch met een speciaal doel ontwikkeld.

Zo zijn er lichtere tour- en  trekkingfietsen, supersterke vakantiefietsen, randonneurs, racefietsen, mountainbikes en zelfs een speciaal model voor de Nederlandse politie ! Al deze fietsen worden gebouwd op basis van een sterk aluminium frame, ontworpen in eigen huis. Een pionier in de ontwikkeling van de riemaandrijving en alternatieve versnellingssystemen als Rohloff en Pinion. Hoe jouw fiets er uit moet komen te zien bepaal je zelf, maar wij helpen je daar graag mee. Alleen de kleur kunnen we niet mee helpen, dat gaat niet meer over gebruik en techniek, maar is iets heel persoonlijks. Misschien wel het moeilijkst in de hele fietskeuze.

Unieke details van Santos :

  • roestvast stalen balhoofdlagers
  • smooth-welded "lite" frames met Magura Firmtech remmen
  • Excenter-trapas, waarmee het spannen van ketting of riem wel heel gemakkelijk wordt en het ziet er ook nog eens heel chique uit.
  • een eigen showroom in de fabriek waar je naartoe kunt als je er bij ons nog niet helemaal uit komt

Alle mogelijke afmontages en onderdelen van deze fietsen worden in andere tabbladen behandeld, natuurlijk ook zichtbaar gemaakt in de Santosconfigurator.

Santos Travelmaster 2.9

Santos, Built for (your) Life,

voor fietsjunks, outdoorliefhebbers, wereldfietsers ( of mensen die de intensie daartoe hebben ) en mensen die houden van het unieke.  In onze winkel vindt je brochures, kun je met verschillende aandrijvingen testrijden (even bellen voor beschikbaarheid) en ons natuurlijk alles vragen. Alle kleuren hebben we op stukken buis en ook de Santos pasfiets ontbreekt natuurlijk niet in onze showroom.

Bekijk hier onze demo-fietsen en configuratie voorbeelden...